Ügyfélszolgálat: elérhető

+36 20 457 0003

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Fehér TerraSec biztonsági ajtó lépcsőházba - Luxury Line mintával, Selyemfényű

Fehér TerraSec biztonsági ajtó lépcsőházba - Luxury Line mintával, Selyemfényű

 • Exkluzív világító leddel ellátott kilincsgarnitúra, 2*5 darab kulccsal.
 • Az ajtón egy alsó és egy felső zár található.
 • Beépített csengő és halszemoptikás kitekintő.
 • Az ajtó standard méretben választható: 950x2050 mm (95%-ban ez a méret szükséges Magyarországon)
 • Újdonság: kulcs nélküli zárás és nappali zár funkció is része a csomagnak!

Ajánlott fogyasztói ár: 147.990 Ft
Csak amíg a készlet tart:

134 900 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

Néhány fontos információ az ajtóhoz:

 • Az ajtót be is tudjuk építeni Önnek a szerintünk a legkedvezőbb feltételekkel, az Ön településén érvényes árakért kattinttson ide >>> TerraSec biztonsági bejárati ajtó beépítéssel <<<
 • Az ajtót megrendelheti kiszállítással is
 • Annyira biztosak vagyunk, abban, hogy mi adjuk a legjobb ajánlátot Önnek, hogy ÁrGarancia érvényes a fenti ajánlatainkra, erről bővebben a kezdőoldalon olvashat!
 • A TerraSec biztonsági bejárati ajtót minden esetben 7 cm vastag ajtólappal és 11 cm vastag kerettel szálítjuk, nem összemérhető a barkácsáruházakban kapható termékekkel!
 • Az ajtót tartozékaival együtt szállítjuk / adjuk (tehát Önnek már nem kell pluszban költenie, csengőre, kilincsre, zárbetétre...stb.), az ár minden feltüntetett extra tartozékot már tartalmaz.

 

A TerraSec biztonsági ajtó tulajdonságai:

 • Az ajtólap vastagsága 7 cm az ajtótok (keret) vastagsága 11 cm, amely a fallal érintkezik
 • A tokszelvény 1,5 mm vastag, acéllemezből készült. Tulajdonsága, hogy rendkívül merev szerkezetet biztosít a toknak, így megakadályozza annak eldeformálódását, és pontos illeszkedést biztosít a zárszerkezetnek.
 • Zárbetétek: 2 darab egymástól külön zárható biztonsági cilinderbetét, 2x 5 db biztonsági kulccsal
 • Az ajtó szárnyrész 2,5 mm vastag magas minőségű acéllemez, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így az ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben.
 • A maximális védelmet biztosító 15+1 ponton záródó acéltüskés zárszerkezet, 5 reteszelési ponttal, 3 irányban: alul, felül és a kilincs oldalán reteszelnek.
 • Festés: selyemfényű prémium festés, amely otthonának a dísze lesz
 • Az acéltokba süllyesztett robusztus csuklópántok teljességgel hozzáférhetetlenek, így gyakorlatilag behatolhatatlanná teszik az ajtó pántoldalát, mivel azokat képtelenség feszítővassal elérni.
 • Az ajtólapot egy 5 mm-es acéltakaró védi a zsanérok oldalán, amely meggátolja a tokból történő kifeszítését.
 • Közetgyapot szigetelés, amely kiváló hő és hangszigetelő, nem mellesleg mérsékelten éghető anyag

 Extrák és kegészítők, az ajtó ára már mindent tartalmaz:

 • 2 db biztonsági clilinderbetét 2x5 db biztonsági kulcccsal
 • Exkluzív kilncs, amely LED világítással van ellátva, hogy sötét esetén is könnyedén ki tudja nyitni az ajtót
 • Süllyeszett zsanérok, extra szilárdságú acélból
 • Halszemoptikás kitekintő
 • Az ajtóba integrált / beépített csengő
 • Kulcs nélküli zárás funkció: Amennyiben gyermek, vagy idős ember tartózkodik a lakásban, akár ezt a funkciót javasoljuk használni, mert ebben az esetben illetéktelenek nem tudnak bemenni az otthonába, viszont a kulccsal rendelkező személy ki tudja nyitni a zárat kívülről is, így kizárt, hogy úgy magukra zárják az ajtót, hogy oda ne lehessen bemenni. 
 • Nappali zár funkció: Ennek a funkciónak a hsználatával az ajtó egy gomb elfordításával bezárható, kívülről az ajtó ebben az esetben nem nyitható.

Eddigi kérdések/vélemények a termékkel kapcsolatban:

Frenkiferko:
Tisztelt Cím!A \"Fehér TerraSec biztonsági ajtó lépcsőházba - Luxury Line mintával, Selyemfényű\" ajtó jól értelmezem, hogy 11 cm a tokszélesség, tehát maximum ennyi lehet a fal vastagsága ahova beépítésre kerül?

Esetünkben a lépcsőházi főfal 40 cm vastag, tehát jó lenne blokktokos, külső takaró tokkal.

Kérem adjanak tanácsot a beépítés lehetőségeire.
2023.10.15. 15:57
Bödör Bertold:
Üdvözlöm.Veszprèmben szeretnèk beèpitettni egy Fehèr terrasec biztonsàgi acèlajtót panelhàzba a màsik helyett.Esetleg meg tudjàk nèzni hogy milyen lenne jó?
2023.09.25. 10:55
Török Zsolt:
Tisztelt Cím!
Győrben szeretném ezt a Terra Sec típusú ajtót beszereltetni.
Az Önök cégénél van erre lehetőség?
Válaszukat köszönöm!
Török Zsolt
2023.06.06. 14:50
Nagy Balázs:
Jó napot! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi lenne egy zárt lépcsőházi bejárati ajtó csere? Bontással be építéssel legyártással együtt?
Válaszát előre is köszönöm!
2023.01.17. 14:08
Pintérné Temunovic Andrea:
Tisztelt Ügyintéző!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy szegedi panellakás lépcsőházi bejárati ajtaját mennyiért tudnák a fehér Terra Sec Luxury Line mintájú selyemfényű ajtóval --> beszereléssel együtt kicserélni? Érdeklődnék, hogy mikor tudnák felmérni a munkát a helyszínen, továbbá mikorra tudnák elvállalni és milyen határidővel egy megrendelt ajtó kiszállítását, beszerelését és milyen határidővel?
Várom mielőbbi válaszát!
Üdvözlettel: Pintérné T. Andrea

2022.07.21. 23:17
Sàndor Noèmi:
Tisztelt Cìm !
Èrdeklődni szeretnèk hogy , szegedi panel lakàs bejàrati ajtòtajàt mennyièrt tudnàk ( a termèkkel - fehèr Terra Sec Luxury Line mintàjù selyemfènyű ajtò - ès annak beszerelèsèvel ) kicserèlni ?
Vàlaszukat előre is köszönöm !
2022.01.25. 10:47
Vargáné:
Tisztelt Cím!
Nyíregyházán magasföldszinti lakás bejárati ajtaját szeretném kicserélni fehér, Terra Sec Luxury Line mintájú selyemfényű ajtóra. Mennyibe kerülne beépítéssel együtt? Mikorra tudnák vállalni?
Üdvözlettel: Vargáné
2021.12.08. 19:21
Gábor Ferenc:
Tisztelt cím!Esztergomba első em.bejárati ajtot szeretném kicserélni,beépitéssel a fehér Terra Sec Luxury mintáju sejemfényű ajtóra.Árat, és időpontot szeretnék kérni ? Üdv.Gábor Ferenc
2021.09.19. 19:55
Szajer Ervinné:
Üdvözlöm!Árajánlatot szeretnék kérni a fehér Terra Sec Luxury Line mintájú selyemfényű ajtóra. Kazincbarcikán panellakásban kellene cserélni a régi bontásával együtt.Válaszát előre is köszönöm
2021.09.12. 22:35
Tedgews:
propecia ireland
2021.07.08. 11:37
Tedgews:
norapred
2021.06.22. 19:02
Virág Péter:
Üdvözlöm! Baranya megye, Komló városban, mikor és mennyiért lehet kicserélni a Terrasec fehér bejárati ajtót számunkra! Helyszíni felmérés után! Minden felé bontási és beépitessel, régi ajtó elszálitással együtt!
2021.03.31. 20:11
Kovács Réka:
Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Terra Sec Luxury ajtó beépítése felől szeretnék érdeklődni, hogy budapesti címen mennyibe kerül, és miként lehet megrendelni beszereléssel együtt itt a weboldalon? Ha rákattintok, hogy beszereléssel együtt kérem, nem adja ki a lehetőséget a megrendelésre. A másik kérdésem pedig, ami a méretet illeti, az csak az ajtó méret, vagy a kerettel együttes méret? Mert ahogy mérem, nálunk az ajtó valamivel kisebb. Egyébként panelházban lakunk. Köszönettel: Kovács Réka
Köszöntettel: Kovács Réka
2021.02.08. 15:11
Pál Lajos:
T.Címzett!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Fehér Terra Sec biztonsági ajtó beszerelését mennyiért vállalnák el kiszállítással együtt. Helyszíni felmérés valószínű szükséges lenne. Nagytarcsa a cím. Valamint, hogy milyen határidővel tudják vállalni ezt.
Üdvözlettel:
Pál Lajos
2021.01.12. 15:43
Orosz Gyuláné:
Terra Sec Luxury Line mintájú selyemfényű ajtót szeretném megrendelni. Mikor tudnák beépíteni? Debrecenben lakom. Szerelési árat tudnának közölni. Válaszukat köszönettel várom. Orosz Gyuláné
tel: 06 70 365 7204
2021.01.04. 10:26
Bencsik tamas:
Tisztelt cimzett!
Erdeklodnek, hogy egy terrasec tipusu lepcsohazi ajtot mennyiert szerelnek be es mikor ha onoktol rendelem. A helyszin kecskemet.
2020.11.07. 13:29
Kiss Mihály:
Budapest IV.ker. lakóatelep, panel X. emelet,. Itt szeretnék ajtót cseréltetni, erre az akxiós Fehér Terrasec Luxury Line selyemfényű típusra.
Kérdések:
--- Kiszsállítással, beépítéssel, helyreállítással, törmelékelszállítással együtt milyen összegbe kerül a csere?
--- Mikorra tudják vállalni a munkát?
Válaszukat várva tisztelettel Kiss Mihály
2020.11.06. 10:11
Szédelyi Lilla:
Üdvözlöm !
Az ajtó beépítése megtörtént,nagyon megvagyok elégedve!Gyors precíz munkát végeztek , csak ajánlani tudom mindenkinek !
Tisztelettel
Jankóné Szédelyi Lilla
2020.11.04. 10:11
Szédelyi Lilla:
Tisztelt Cim!
Érdeklődnék ,hogy a fehér Terra Sec Luxory Line bejárati ajtó beszereléssel együtt Győrben mennyibe kerülne?
várom válaszukat!
2020.10.13. 16:22
Szabóné Rossi Anikó:
T.Cim!
Érdeklödni szeretnék, hogy a Fehér TerraSec biztonsági ajtó lépcsőházba - Luxury Line mintával, mennyibe kerülne beszereléssel? A helyszin, 1106 Budapest. Valamint, hogy a megrendelt ajtó kiszállitását és beszerelését milyen határidövel tudjak vállalni.
Üdvözlettel:
Szabóné Rossi Anikó
2020.10.02. 22:24
Szabóné Rossi Anikó:
T.Cm!Érdeklödni szeretnék, hogy a Fehér TerraSec biztonsági ajtó lépcsőházba - Luxury Line mintával, mennyibe kerülne beszereléssel, a helyszin, 1206 Budapest. Valamint, hogy a megrendelt ajtó kiszállitását és beszerelését milyen határidövel tudjak vállalni.

Üdvözlettel:

Szabóné Rossi Anikó
2020.10.02. 22:20
Szabóné Rossi Anikó:
T.Cm!

Érdeklödni szeretnék, hogy a Fehér TerraSec biztonsági ajtó lépcsőházba - Luxury Line mintával, mennyibe kerülne beszereléssel, a helyszin, 1206 Budapest. Valamint, hogy a megrendelt ajtó kiszállitását és beszerelését milyen határidövel tudjak vállalni.
Üdvözlettel:
Szabóné Rossi Anikó
2020.10.02. 22:20
Budáné Bende Mónika:
Ez a fehér lépcsőházi ajtó beépítés nélkül is akciós, illetve a szállítás balatonfűzfő re mennyibe kerülne, vagy ebbe az árba van benne a beépítés is?
Köszönöm
2020.02.28. 21:58
Bansagi Antonia:
Üdvözlöm! A most akciós “TerraSec luxury Line” fehér bejárati ajtó, beépítéssel Szombathelyen mennyibe kerülne? Köszönöm válaszukat! Üdv:B.Antonia
2020.02.06. 18:11
Bakó Réka:
Tisztelt cím! A fehér Terrasec ajtót luxury line mintával szeretném megvásárolni. Szeretnék kérni beépítést. Érdeklődnék hogy mikor tudnák felmérni. A helyszín Komló.
2020.01.25. 14:49
Kolyankovszkyné:
Tisztelt Cím! Miskolcon első emeleti lakás bejárati ajtaját szeretném kicserélni, a fehér Terra Sec Luxury Line mintájú selyemfényű ajtóra.Mikorra tudnák elvállalni? Várom válaszát, üdvözlettel: Kolyankovszkyné
2020.01.19. 11:14

Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Beépítési lehetőségek
Biztonsági és bejárati ajtók beépítéssel országosan

Áraink az ÁFÁ-t már tartalmazzák!

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.